3 év elteltével ismét megrendezésre került Frankfurtban az IFFA Húsipari Szakmai Kiállítás. Mint mindig, most is részt vettünk a kiállításon. Ezúton is szeretnénk megköszönni a kereskedelmi partnereinknek a látogatást és az érdeklődést az általunk képviselt gyártó cégek nevében is.

2015 októberben részt vettünk a METALBUD-NOWICKI által rendezett képviselői napokon Lengyelországban. A NOWICKI cég jelenleg az egyik legdinamikusabbanfejlődő élelmiszeripari gépgyártó cég Európában.  

2015 szeptemberben részt vettünk a Münchenben megrendezett IBA Sütő és Édesipari Szakmai kiállításon, ahol cégünk mint a VEMAG GmbH hivatalos képviselete segítette a Magyarországról érkező látogatók informálódását a VEMAG kiállítási standján. A VEMAG GmbH az utóbbi években egyre több gépet forgalmaz a Sütő és Édesipar területein is.

2015 márciusában részt vettünk a Kölnben megrendezett ANUGA-Foodtech élelmiszeripari szakmai kiállításon, ahol cégünk mint márkaképviselet segítette a Magyarországról érkező látogatók informálódását az általunk képviselt gép gyártók kiállítási standjain.

2014 májusában részt vettünk a BE-MM GmbH által rendezett képviselői napokon Németországban. A cég most ünnepelte a megalapításának a 20. évfordulóját. Ennek a megemlékezésnek a keretében adták át a cég új gyártóüzemét, amelynek a felépítését követően a BE-MM GmbH az egyik vezető európai Kutterkés, Szeletelőkés, darálókés stb. gyártójává lépett elő.

2013 Szeptemberében részt vettünk a Poznanban megrendezett POLAGRA-TECH húsipari szakmai kiállításon, ahol cégünk mint márka képviselet segítette a Magyarországról érkező szakmai látogatók informálódását.

1. oldal / 2