Bemutatkozás!

A B-Co KFT 1992-ben alakult, mint a VEMAG húsipari berendezéseket gyártó németországi székhelyű cég kizárólagos magyarországi képviselője. Cégünk elsősorban húsipari, baromfiipari, tejipari, sütőipari feldolgozó berendezések és csomagológépek illetve klímák és érlelő berendezések kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik.

Az elmúlt 20 év alatt vállalkozásunk folyamatosan erősödött és napjainkra a hazánkban termelő húsipari és baromfiipari cégek jelentős részénél megtalálhatóak az általunk forgalmazott és szervizelt feldolgozóipari és érlelő berendezések.

Jelenleg a vezető európai élelmiszer ipari gépeket és berendezéseket gyártó cégek közül 18-at képviselünk hazánkban, de reméljük hogy ez a szám fokozatosan növekedni fog az elkövetkező években.

Miért mi?

Cégünk rendelkezik az egyik legnagyobb magyarországi használt és felújított berendezés adatbázissal. Az általunk kialakított és kezelt adatbázisunkban egyszerűen tudnak vállalkozásuk részére berendezéseket keresni.
A használt berendezéseket rövid szállítási határidővel tudjuk meglévő kereskedő partnereinktől az Önök részére beszerezni.

Szerviztevékenységünkre mindig nagy hangsúlyt fektetünk. Nagy tapasztalattal rendelkező szerviztechnikusaink , az Önök cégénél , illetve szakműhelyünkben különböző típusú gépek és berendezések javítását és felújítását vállalják.

A megbízható és gyors alkatrész ellátásnak és szervizelésnek , az állandó raktárkészletnek és versenyképes árainknak köszönhetően stabil és visszatérő ügyfélkörrel rendelkezünk , szinte hazánk teljes területére kiterjedően. Az elmúlt években számos megkeresést kaptunk határon túli vállalkozásoktól is.
Szerviztechnikusaink szakmai képzésének érdekében évente többször szemináriumokon és továbbképzéseken vesznek részt képviselt cégek külföldi központjaiban.

Szakértelem

Amennyiben megbízható és korrekt partnerre van szüksége, kérjük legyen az üzletfelünk. Várjuk jelentkezésüket bármilyen formában, és készséggel működünk együtt Önökkel távlati fejlesztésekben éppúgy, mint a napi problémáik megoldásában.

A mielőbbi találkozás reményében üdvözlik önt a B-Co KFT munkatársai.

Telefonszámaink

 

B-Co iroda
Iroda: H-2040 Budaörs Csata u. 16.
Telefon: 06-23-428-850, 06-23-428-851, 06-23-428-852
Tel/Fax: 06-23-414-176

E-mail címeink

 

Alketrész rendelés: alkatresz@b-co.hu
Szerviz tevékenységek: szerviz@b-co.hu
Ügyvezető igazgató: info@b-co.hu - Lusztig György